Post by geogodfparmindce on Mar 8, 2022 17:22:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder: Daily Word ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder: Daily Word IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди нескінченних ключів ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder: Daily Word 2022 version ▞▞▞
ця програма гарна, але було б краще, якщо б у ній були зображення.
Здається, щодня отримую пропагандистське слово дня. Відверті особисті погляди творців не належать до нейтральних програм VB. ЯКЩО це робиться не навмисне, то, ймовірно, викладає слова про те, що вони вважають релевантним, із щоденних новин, але дивиться лише ліберальні ЗМІ. Я ні в якому разі не «правий», але втомився від усього, що намагається ввести у вас підступну упередженість. Однак це лише особиста думка і не повинно відображати саму програму, яка, на мою думку, є однією з НАЙКРАЩИХ програм vb з точки зору format.w/уважний розробник*
Як я можу отримати свої щоденні слова. Мій застряг 18 травня 2018 року
Подобається додаток. Його слова дня та функції прослуховування, але, з огляду на це, функція прослуховування не працює після 3-4 вкладок. Будь ласка, покращте це. Дякую за корисний додаток.😃
Чудовий додаток. Чесно кажучи, я віддав перевагу попередній версії з хронологічними словами за датою, робочим віджетом та інтерфейсом. Однак у мене все ще є всі мої зірочки. Єдиний спосіб дізнатися слово дня – це сповіщення, яке неприємно, але не так вже й погано. Інакше працює нормально.
На моєму телефоні працює дуже добре..
Це так корисно і добре. Але було б краще, якщо б він дозволив увійти і зберегти прогрес або зберегти список позначених зірочкою слова.
Привіт, rishabh. Він не може показати значення пошукових слів, будь ласка, допоможіть мені
Я думав, що я був корисним, але ви не можете сказати свої слова
Я не отримую щоденних сповіщень. 😕
Чудова ідея, але потребує доопрацювання. Я хотів би, щоб у самому сповіщенні було не лише перераховано слово, але й визначення. Там написано, клацніть, щоб переглянути деталі, але коли ви натискаєте його, він просто відкриває програму. Тепер мені доводиться шукати це конкретне слово, яке робить це сповіщення марним.
Однозначно 5/5!!! Це все, що я коли-небудь хотів!!! Щоб покращити мій словниковий запас і найпростішим способом, він дає вам дійсно великі, але такі прості слова, які можна використовувати в повсякденному житті разом із визначеннями! Чого ще можна було просити?! Вам навіть не потрібно шукати в Google будь-які визначення, і ви зможете звучати дійсно розумно перед своїми друзями з усіма цими великими словами, а також є також вікторина як бонус ) 100% рекомендую!
Чудовий додаток! Він має багато корисних функцій, дозволяє зберігати слова, які вам подобаються, і містить мінімум реклами. Функція рандомізації та слова дня чудово підходить для вивчення нових слів. Все, що я шукав і більше
Завжди вдосконалюється і чудово, коли ви входите!?
Працює нормально, щодня оновлюється новими словами
Vocabulary Builder: Daily Word Pendidikan slq
Простий, але ефективний.
Сподіваючись 2 збільшити словниковий запас, орфографію та здібності до читання.
Apprendre le français Образовање oepj
👍
Часто виходить з ладу
у додатку, як і в будь-якому іншому словниковому додатку, який зустрічається, не вистачає ключового компонента, який робить програми надзвичайно корисними, а саме включати в нові слова різні його форми. Наприклад, у минулому часі, майбутньому часі та всіх інших формах. Це зробить додаток, і я б поставив 5 зірок
Мені подобається ця програма, але я хотів би, щоб слова були трохи складнішими. Деякі з них є основними словами.
Мені подобається додаток. Збільшує мій словниковий запас, потрібно лише показати, як правильно вимовляти слова
Я люблю цей додаток і користуюся ним майже щодня. Чіткі визначення та чудові вікторини.
з додатком все в порядку, але я хотів би наголосити на кількох речах для розробників, будь ласка, класифікуйте слова, а потім придумайте онлайн-гру або, якщо ні, викладіть щось, що може показати прогрес користувача. третій додайте більше слів. четвертий придумав частину, де ми повинні писати заклинання. ваша програма в порядку, але ви можете зробити краще. Я не скаржуся, я просто пропоную.
Wow wow wow зараз працює ідеально, і оновлення дійсно мають сенс. Але було б добре і краще, якби всі щоденні слова з тих пір, як ви почали в 2016 році, можна було б відкласти в історії слів. Ви дійсно намагаєтеся, і нехай Бог винагородить вас в ім’я Ісуса. Мені подобається цей додаток і будівельники.Бог благословить вас усіх✨ Будь ласка, не припиняйте працювати над додатком, я повернусь, щоб поставити свої п’ять зірок ✨ Я вас усіх люблю 😍 💕💕💕
Безліч способів, чому я люблю цю програму. Це весело. Вікторини інформативні та висвітлюють прогалини в словникових словах. Мене це турбує щодня ха-ха. Я міг би продовжувати, але спробуйте самі.
Словниковий запас у додатку досить складний і розширений, що мені подобається. Існують певні аспекти, які я буду вдячний, якщо їх покращити, як-от включення різних методів відображення – мати можливість бачити більше ваших слів із зірочкою було б чудово. Загалом непоганий додаток.
Просто не можу в це повірити
Vocabulary Builder: Daily Word Onderwijs ipl
Особливо корисною є функція вікторини.
Було б чудово, якби ви могли додати IPA (міжнародні фонетичні алфавіти) поруч із кожним словом, щоб ви могли вимовляти його без необхідності кожного разу слухати аудіо
поганий додаток
Я вважаю, що це дуже корисно! Я вважаю, що ви розміщуєте свою рекламу в невідповідний час, ніколи не під час ігрової вікторини в ігровому додатку.
Жахливо
Це хороший чувак
Це чудовий додаток. Дуже легко налаштувати.
отримав задоволення від навчання через нього
Поки що це міцний словниковий додаток, але він міг би бути одним із найкращих, якби в ньому був кращий спосіб перегляду/вивчення слів, таких як картки чи групи уроків. Наразі єдиний спосіб переглянути слова, які вам подобаються, — це поставити їх зірочкою та переглянути їх за алфавітом у довгому списку або сподіватися, що вони з’являться випадковим чином у вікторині.
Я хотів би звернути увагу на деякі не дуже очевидні функції, які я вважаю дуже корисними: 1. Ви можете вибрати час, коли ви хочете, щоб щоденне слово оновлювалося, і ви будете сповіщатися про цей час щодня. 2. Ви можете налаштувати вікторину на свій смак – кількість запитань, час на запитання, а також джерело запитань.
Оцінив би 5 зірок, але в ньому є дратівлива реклама
У мене був цей додаток деякий час, і він був чудовим до останнього оновлення 🙄 Мені подобається бачити ВСІ слова за тиждень, він містить лише одне слово на день і список інших слів, а ви, хлопці, забрали дату під словами ...🤷🏾♀️ 01.05.21 У мене Samsung немає кнопки перемішування, я хочу бачити лише слово для дня та дати. Там, де була дата, це просто трикутник зі знаком оклику. чи можете ви змінити його назад, будь ласка.
Я знав приблизно 90% цих слів і не навчився стільки, скільки сподівався
німий
Я вважаю, що ця програма дуже корисна .... розширює мій лексикон... мені подобається поки що.
Як і деякі книги, які стають частиною нашої зони комфорту, це одна з небагатьох програм, яка стала важливою частиною моєї зони комфорту. Сповіщення «розслабся та пройди тест» насправді допомагає мені заспокоїтися; Я роблю перерву у своєму графіку, сідаю на стілець, глибоко вдихаю і дозволяю додатку взяти верх... Це дивно 😋 Але це те, що є ♥️